Cara Menyertai Beli & Menang

Langkah 1

 

Beli mana-mana produk di Hyperkix bernilai lebih dari RM99

Langkah 2

 

Isi maklumat lengkap anda

Langkah 3

 

Kongsi di media sosial Facebook anda

Sila Lengkapkan Borang Dibawah

Beli Dan Menang
 • Langkah 1
 • Langkah 2
 • Langkah 3

Terma Dan Syarat

 1. Peraduan Hyperkix Beli & Menang bermula pada 27 January 2020 dan ditutup pada 27 Julai 2020 (“Tempoh Peraduan”). Hyperkix Trading (“Penganjur”) mempunyai hak untuk memendekkan atau memanjangkan Tempoh Peraduan tanpa notis terlebih dahulu. Semua penyertaan yang diterima di luar Tempoh Peraduan akan dibatalkan secara automatik.
 2. Untuk menyertai Peraduan ini:
  1. Peserta mesti membelanjakan RM99.00 ke atas dalam satu resit di Hyperkix outlet atau kedai dalam talian (https://www.hyperkix.com.my/) dalam Tempoh Peraduan. Untuk pembelian dalam talian, perbelanjaan minimum sebanyak RM99.00 tidak termasuk kos penghantaran.
  2. Imbas kod QR atau lawati ke https://hyperkix.com.my/motor.
  3. Lengkapkan borang dalam talian dengan mengisi semua ruang kosong dan klik hantar. 
  4. Sebarang entri yang tidak jelas, diubah, diduplikasi, tidak diperoleh dengan sah, mengandungi percetakan, atau kesalahan lain atau tidak mengandungi maklumat tidak sah dan tidak akan diterima. Penganjur mempunyai hak untuk membatalkan kelayakan penerimaan tidak sah itu.
 3. Pemilihan pemenang:
  Pihak penganjur akan membuat cabutan secara ‘random’ untuk memilik pemenang.
 4. Hadiah peraduan:
  1. (Hadiah Pertama) First Prize x 1: Honda Wave Alpha 2020.
  2. (Hadiah Kedua) Second Prize x 1: Toshiba 40” FULL HD LED TV.
  3. (Hadiah Ketiga) Third Prize x 1: Huawei Y5 2019 2GB/32GB
  4. (Hadiah Keempat) Fourth Prize x 5: Shoes (price below than RM100) setiap satu.
  5. (Hadiah Kelima) Fifth Prize x 10: RM50.00 Hyperkix voucher setiap satu.
  6. Setiap peserta hanya dibenarkan memenangi satu (1) hadiah sepanjang tempoh peraduan.
  7. Hadiah Pertama tidak termasuk insurans, yuran pendaftaran dan cukai jalan, di mana kos tersebut akan ditanggung oleh pemenang.
  8. Semua hadiah mesti dituntut pemenang dalam tempoh enam puluh (60) hari selepas tarikh pemberitahuan kemenangan. Semua hadiah yang tidak dituntut akan dilucutkan oleh Penganjur.
  9. Peserta dikehendaki mengemukakan bukti identiti kad pengenalan Malaysia atau lesen Pemandu semasa atau sebelum penebusan hadiah untuk tujuan pengesahan. Kegagalan untuk memberikan apa-apa bukti identiti melayakkan Penganjur untuk membatalkan kelayakan peserta / pemenang.
  10. Penganjur mempunyai hak mutlak untuk menggantikan sebarang hadiah dengan nilai yang sama pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu
 5. Peserta hendaklah mengambil liabiliti dan tanggungjawab sepenuhnya sekiranya berlaku sebarang kemalangan, kecederaan, kerosakan atau tuntutan yang timbul daripada penyertaan dalam Peraduan ini.
 6. Dengan menyertai Peraduan ini, peserta bersetuju untuk memberikan maklumat peribadi mereka dan Pihak Penganjur mempunyai hak untuk menerbitkan, menggunakan nama dan / atau gambar pemenang serta penyertaan mereka untuk tujuan publisiti, pengiklanan dan / atau perdagangan tanpa pampasan atau notis selanjutnya. setiap peserta tidak berhak membuat tuntutan untuk penggunaan penyertaan mereka oleh Penganjur.
 7. Dengan menyertai Peraduan ini, peserta bersetuju untuk terikat dengan Terma dan Syarat rasmi dan keputusan Penganjur.
 8. Penganjur berhak untuk meminda, memadam atau menambah Terma dan Syarat ini tanpa apa-apa notis terlebih dahulu dan peserta akan terikat dengan perubahan sedemikian.
 9. Keputusan Penganjur adalah muktamad. Sebarang surat-menyurat yang berkaitan dengan keputusan yang dibuat oleh Penganjur tidak akan dilayan.